Harveys Bristol Cream
Xérès, 750 mL
Pays : | Espagne |
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Région : | Andalousie |
Producteur : | Beam Global Espana SA |
Site web : | www.beamglobal.com |
Alcool : | 17,5 % |
Appellation : | Jerez-Xérès-Sherry |
Cépage(s) : | Pedro Ximenez 100% |
Style : | Doux |
Couleur : | Blanc |
Contenant : | Contenant De Verre Coloré |
Bouchon : | Métal Vissé |
Mon cellier
Note de dégustation
Bouquet de raisin sec, de figue séchée et de caramel; très souple et doux et légèrement noiseté; corsé et opulent.
Robe d'une teinte ambrée plutôt profonde. Nez puissant d'où émanent des parfums dominants de noix et de caramel. Le tout est également agrémenté par des effluves de cannelle et de moka. Prenez plaisir à déguster ce vin doux exprimant une faible acidité. Il révèle une texture onctueuse qui perdure dans une longue finale.
Note de dégustation (anglais)
Orange in colour and sweet, this product boasts a intense nose exuding empyreumatic, spicy and fruity aromas. On the palate, its light acidity and unctuous texture precede a long finish.
Raisins, dried figs and caramel aromas on the nose, with a very soft, sweet and slightly nutty flavor. Harveys Bristol Cream Sherry is full-bodied and luscious.
As Featured in TASTE Magazine, Summer 2012. A blend of old Oloroso, Fino and Amontillado sherries, sweetened with Pedro Ximenez, this amber-coloured sherry has orange rind and caramel aromas with flavours of vanilla bean, toasted caramel and toffee. Serve well-chilled to balance the sweetness with the fruit and floral notes of this dessert treat.