Mumm Prestige Brut
Vin mousseux, 750 mL
Pays : | États-Unis |
---|---|
Région : | Californie |
Sous région : | Napa |
Producteur : | Mumm Napa Valley |
Site web : | www.mummnapa.com |
Alcool : | 13 % |
Cépage(s) : | Vin mousseux |
Style : | Mi-corsé Et Savoureux |
Couleur : | Blanc |
Contenant : | Contenant De Verre Coloré |
Bouchon : | Liège |
Mon cellier
Note de dégustation
Robe paille dorée limpide avec mousse attrayante; arômes de pomme et de poire avec notes de biscuit et d'agrumes; sec et mi-corsé; saveurs de pomme, de pain grillé beurré et d'agrumes; acidité équilibrée et finale de longueur moyenne relevée d'un soupçon de noisette.
Vin arborant une couleur jaune-vert de bonne intensité avec des bulles fines et persistantes. Nez assez puissant qui s'ouvre sur des parfums de pomme, de fleurs, d'amande et de pâtisserie. Laissez-vous charmer par ce mousseux possédant une agréable fraîcheur. En bouche, sa texture ample se termine dans une finale persistante.
Note de dégustation (anglais)
Aromas of white blossoms, creamy vanilla, citrus, stone fruit and melon. Medium-bodied.
Mumm Napa Brut Prestige opens with gorgeous layered white blossom aromas, followed by creamy vanilla, citrus, stone fruit and melon. Yeast aging contributes subtle aged flavours of biscuit, bread dough, white blossoms and mocha, and layers of creamy texture. The wine is medium-bodied, with elegant acidity, crisp structure, excellent mousse and a rich, lingering finish.
Opens with gorgeous layered white blossom aromas, followed by creamy vanilla, citrus, stone fruit and melon. The wine is medium-bodied, with elegant acidity, crisp structure and a rich, lingering finish. Featured in TASTE Magazine, Winter 2012 issue. Sourced from over 50 vineyards, Mumm Napa Brut Prestige is made with Pinot Noir and Chardonnay and a little Pinot Meunier. It’s a pale peach in colour and creamy with flavours of peach, melon and citrus. The wine opens with gorgeous layered white blossom aromas, followed by creamy vanilla, citrus, stone fruit and melon. Yeast aging contributes subtle aged flavours of biscuit, bread dough, white blossoms and mocha, and layers of creamy texture. It is medium-bodied, with elegant acidity, crisp structure, excellent mousse and a rich finish. Great as an aperitif or an excellent choice for delicate brunch foods such as croissants, egg dishes and fruit.