The Wolftrap
Vin blanc, 750 mL
Pays : | Afrique du Sud |
---|---|
Région : | Western Cape |
Producteur : | Boekenhoutskloof |
Site web : | www.boekenhoutskloof.co.za |
Alcool : | 13,5 % |
Appellation : | Western Cape |
Cépage(s) : | Viognier 42% Chenin blanc 37% Grenache blanc 21% |
Style : | Aromatique Et Savoureux |
Couleur : | Blanc |
Contenant : | Contenant De Verre Clair |
Bouchon : | Métal Vissé |
Mon cellier
Note de dégustation
Jaune citron pâle éclatant; arômes d'agrumes, de pomme, d'abricot, de cire d'abeille et d'épices; bouche mi-corsée de caractère sec à l'acidité modérée; saveurs d'agrumes, de pomme, de poire et de fruits tropicaux, relevées de notes noisetées et grillées; finale vive aux notes fruitées persistantes.
Note de dégustation (anglais)
Flavours of fruit blossoms, spices and almonds, then long aftertaste with subtle wood flavours.
Complex flavours of fruit blossom, dried fruit and spice. Rich creamy texture with some minerality and elegant oak nuances. Balanced natural acidity with concentrated flavours that lingers on the palate.
As featured in Taste Magazine, Spring 2013. A blend of Viognier, Chenin Blanc and Grenache Blanc, this white shows aromas and flavours of fruit blossom, dried fruit and spice. It has a rich, creamy texture with some minerality and elegant oak nuances. It is balanced by natural acidity and concentrated white fruit flavours that linger on the palate.